Tuesday, June 29, 2010

Budapesti kiruccanás

A múlt hétvégén Budapestre kirándult a kis családunk. Nekem kismamajóga oktatói diplomahétvégém volt, a férj+gyerek jöttek velem.

Péntek: utazás vonattal, lecuccolás, ebéd a barátnőméknél (köszi még egyszer, drága M), játszótér, séta.



Szombat: nekem 10-től jóga, Maráék sétáltak, délben szünet-szopi-peluscsere, utána vizsgaóra. Mara játszóterezett. Voltak a Várban is, de ott ő főleg aludt.



Hazafelé volt szerencsénk a tömegközlekedés szépségeit is megtapasztalni (Kapcsolat-koncert, dugók a Lánchíd után...), így Marának már éppen elege lett, hogy még liftezni is kell. A következő napokban Gyuszi lépcsőzött vele le-fel a 6. emeletről.

Vasárnap: megint jóga 10-16 óráig, közben szünet. Sikerült a vizsga, nem mentünk hiába!!!Visszafelé már rutinosabbak voltunk a buszon, elöl volt az itóka, keksz stb.






Hétfő: Akár haza is jöhettünk volna, de inkább maradtunk még 1 napot, állatkertbe mentünk. Kevés időnk volt, de nagyon jól éreztük magunkat, Mara látta a kis zsiráfot és a fóka is előbújt nagy nehezen. :-)





Kedd: 10-kor indult a vonat, igyekeztünk nagyon. Két gyerkőccel kicsit problémás az indulás. Nagyon köszönjük még egyszer a kedves vendéglátást!!!!

2 comments:

H. Mária said...

Gondolom, hogy nem csak a kicsi fáradt el, hanem ti is. :)

Carrie said...

Igen, kimerültünk mi is. Azóta meg egyfolytában program van itthon is (szülinapok, lagzi), hogy nem unatkozunk. :-DDDD

Post a Comment

Gyönyörű fonalak nálunk

About Me

Followers

Kedvenc az Etsy-n

CafeMom Tickers CafeMom Tickers